Skip to main content

Stil de viață natural

Gândim sustenabil. Construim responsabil.

Lakefield va fi certificat BREEAM EXCELLENT și Green Home. A fost conceput ca o locuință ecologică, urmărind cele mai înalte măsuri de protecție a mediului, pentru sănătatea și bunăstarea rezidenților noștri.

Mediul nostru este prețios, așa că suntem dedicați reducerii amprentei noastre de carbon și conservării resurselor noastre - lumină, căldură, apă și energie. Facem alegeri care va ajuta și răsplătii generațiile viitoare.

Lakefield, proiectare, design și construcțe toate sunt sustenabile și durabile.

Lemnul și piatra naturală, pereții vii, spațiile verzi în aer liber și terasele organice de pe acoperișuri sunt doar o parte din acestea. Sănătatea și fericirea rezidenților sunt asigurate cu piste de alergare, locuri de joacă pentru copii și un ponton pentru yoga.

Sistemele de partajare a bicicletelor, scuterelor și mașinilor vor încuraja transportul durabil. Containerele subterane, la discreție, vor maximiza reciclarea.

De ce este Lakefield o clădire ecologică?

De ce să proiectăm și să construim ecologic?

La nivel mondial, domeniul construcțiilor reprezintă:

  • 17% din consumul de apă dulce 25% din recolta de lemn
  • 33% din emisiile de CO2
  • 30-40% din consumul de energie
  • 40-50% din materiile prime utilizate

Sectorul imobiliar are, de asemenea, cel mai mare potențial de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră în mod eficient din punct de vedere al costurilor; acesta deține oportunități uriașe de stimulare a creșterii economice și are un impact direct asupra sănătății și bunăstării noastre.

Metodele de evaluare a mediului, cum ar fi BREEAM și GREEN HOMES, au ca scop reducerea impactului clădirilor asupra mediului în primele etape de proiectare și dezvoltare, în etapele de construcție și pe durata de viață a clădirii.

Ce este BREEAM?

BREEAM este acronimul pentru „Building Research Establishment Environmental Assessment Method” (Metoda de evaluare a impacutului asupra mediului a instituției de cercetare în domeniul construcțiilor).BREEAM reprezintă un standard pentru proiectarea durabilă, iar certificarea BREEAM reprezintă o garanție că clădirea respectă principiile dezvoltării sustenabile, dar și un avantaj pentru proprietarii și ocupanții unei clădiri, în termeni de valoare a investiției, productivitate, confort și stare de bine.

Ce este Green Homes?

Green Homes este cel mai consistent sistem internațional de certificare, conceput special pentru a îmbunătăți sectorul rezidențial. Acesta este recunoscut la nivel internațional și încurajează construirea de locuințe de mai înaltă calitate, mai sănătoase, cu beneficii financiare pentru ocupanți. În prezent, Green Homes este singurul standard de certificare pe deplin conform cu taxonomia.

Ce este NZEB?

NZEB înseamnă „Nearly Zero Energy Building” (Clădire cu consum de energie aproape zero). Aceasta semnifică eficiența energetică remarcabilă a unui proiect, cu o utilizare minimă a surselor de energie convenționale și o dependență puternică de sursele regenerabile. Această certificare subliniază un angajament față de practicile de construcție durabilă și de gestionare a mediului.

Te așteptăm

la o vizită


    Sanctuary of calm for busy lives